<tc>Nyt GRATIS levering på alle varer i Spania!</tc>
Vi sender til Spania og Portugal

DINE RETTIGHETER OG VALG

Vi tilbyr deg visse valg i forbindelse med personopplysningene vi samler inn fra deg, for eksempel hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi kommuniserer med deg. For å oppdatere innstillingene dine, be oss om å fjerne informasjonen din fra e-postlistene våre eller sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss som spesifisert nedenfor.

TRYKK SAMTYKKE

Du kan trekke tilbake ethvert samtykke du tidligere har gitt oss, eller motsette deg når som helst på legitime grunner behandlingen av dine personopplysninger. Vi vil bruke dine preferanser fremover. Under noen omstendigheter vil det å trekke tilbake ditt samtykke til vår bruk eller utlevering av din personlige informasjon bety at du ikke kan dra nytte av noen av våre produkter eller tjenester.

VISE, OPPDATERING OG ENDRING AV PERSONLIG INFORMASJON

Med forbehold om gjeldende lov, kan du ha rett til å be om tilgang til og motta detaljer om personopplysningene vi oppbevarer om deg, oppdatere og korrigere unøyaktigheter i dine personopplysninger, og få informasjonen blokkert eller slettet, etter behov. Du kan be om å se gjennom, endre eller slette din personlige informasjon ved å sende en e-post til cs@bahaboho.com

DATAOVERFØRINGER

Vi kan overføre personopplysningene vi samler inn om deg til andre land enn landet der informasjonen opprinnelig ble samlet inn. Disse landene har kanskje ikke de samme databeskyttelseslovene som landet der du opprinnelig ga informasjonen. Når vi overfører informasjonen din til andre land, vil vi beskytte denne informasjonen som beskrevet i denne personvernerklæringen.

BARNAS PERSONVERN

Hvis du er under tretten år, kan du bla gjennom siden vår. Du kan imidlertid ikke oppgi personopplysninger til oss. Dette nettstedet er ikke rettet mot barn under tretten år, og vi samler ikke bevisst inn personlig informasjon fra barn under tretten år på nettstedet. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi utilsiktet har mottatt personlig informasjon fra en besøkende under tretten år på nettstedet, vil vi slette informasjonen fra våre registre.

HVORDAN VI BESKYTTER PERSONOPPLYSNINGER

Vi opprettholder hensiktsmessige administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak utformet for å beskytte personopplysningene du oppgir mot utilsiktet, ulovlig eller uautorisert ødeleggelse, tap, endring, tilgang, avsløring eller bruk.

LINKER TIL ANNET NETTSTED

Vårt nettsted kan gi lenker til andre nettsteder for din bekvemmelighet og informasjon. Disse nettstedene kan fungere uavhengig av oss. Koblede nettsteder kan ha sine egne personvernerklæringer eller retningslinjer, som vi på det sterkeste anbefaler at du vurderer hvis du besøker noen koblede nettsteder. I den grad eventuelle tilknyttede nettsteder du besøker ikke eies eller kontrolleres av oss, er vi ikke ansvarlige for nettstedets innhold, bruk av nettstedene eller personvernpraksisen til sidene.

OPPDATERINGER TIL VÅR PERSONVERN

Denne personvernerklæringen kan oppdateres med jevne mellomrom og uten forvarsel til deg for å gjenspeile endringer i vår personlige informasjonspraksis. Vi vil legge ut en fremtredende melding på nettstedet vårt for å varsle deg om eventuelle vesentlige endringer i retningslinjene for personvern og angi øverst i retningslinjene når den sist ble oppdatert.

\n